Zoeken doe je zo

Over stages, leerbanen en erkende leerbedrijven

Ben je op zoek naar een stage? Dan zet je de 'Zoeken naar' schuifknop op 'Stages', hierdoor krijg je tijdens het zoeken een overzicht van aangeboden stages. 

Wil je weten of een bepaald bedrijf erkend is als stagebedrijf? Zet dan de schuifknop op 'Leerbedrijven' voor een overzicht van alle bedrijven die erkend zijn, dus ook bedrijven die op dit moment geen stages aanbieden.   

Om de zoekresultaten te verbeteren, gebruik de uitklap met suggesties. Het beste resultaat krijg je door te zoeken op je opleidingsnummer (= crebonummer). 

Ben je op zoek naar een leerbaan? Kijk dan eens op leerbanenmarkt.nl . Leerbanenmarkt is echt helemaal ingericht voor de persoon die op zoek is naar een leerbaan.  Op Stagemarkt staan de leerbanen er ook tussen, maar leerbanenmarkt is de specialist op het gebied van leerbanen en de informatie er om heen.  

Betere zoekresultaten

Je kan vooraf aangeven of je zoekt met een opleidingsterm of dat je zoekt op een bedrijfsnaam georiënteerde zoekterm. 

Bakker is een opleidingsnaam maar er zijn ook veel bedrijven die bakker in de naam hebben. Denk aan Leen Bakker, Bakker Sport etc.  Door te kiezen voor opleiding of bedrijfsnaam kun je de zoekresultaten beter laten aansluiten op je vraag. 

Niets gevonden?

Een stage vinden is niet altijd makkelijk. Ook kom je soms problemen tegen tijdens je stage of leerbaan. Wat kan je doen? Stagemarkt helpt je graag. Kijk of je vraag tussen de meest gestelde vragen staat. Zo niet, dan kan je je vraag persoonlijk stellen via een live chat met een medewerker van SBB of een e-mail sturen. Maak een melding als je wordt gediscrimineerd op basis van je leeftijd, geslacht of afkomst. 

Kom je er niet uit: stuur ons een bericht.

 

 

lees verder