Toegankelijkheidsverklaring

Stagemarkt.nl wil dat iedereen alle informatie en diensten op deze website goed kan lezen en gebruiken. Daarom werken we continu aan het verbeteren van de toegankelijkheid van de website www.stagemarkt.nl . Op deze manier streven wij ernaar om te voldoen aan de Europese norm EN 301 549. Deze norm verwijst naar de technische standaard WCAG 2.1 van W3C, over het toegankelijk maken van content op websites en in webapplicaties voor mensen met een functiebeperking (voorheen de Webrichtlijnen).

Certificaat van toegankelijkheid 

De website www.stagemarkt.nl voldoet gedeeltelijk aan de richtlijnen van WCAG 2.1-AA. Het laatste onderzoek is afgerond op 25-10-2021, lees de verklaring.  

Status toegankelijkheidslabel van stagemarkt.nl. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

 

Digitale toegankelijkheid

Het doel van de richtlijnen voor toegankelijkheid is dat de website toegankelijk is voor iedereen. Meer informatie hierover is te vinden op de informatie pagina toegankelijke website.

Problemen

Komt u een probleem tegen met de toegankelijkheid van deze website? Geef het aan ons door via het contactformulier. Wil je dan de link naar de webpagina vermelden waar je het probleem bent tegengekomen? Je helpt ons zo onze website te verbeteren en daarmee help je ook andere bezoekers.