Double Aces Food BV
- Naam Double Aces Food BV
- Leerbedrijf ID 100201134
- KvK naam Double Aces Food B.V.
- KvK nummer 08101407
- KvK vestigingsnummer 000017670616
- Bedrijfsindeling Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen: zoutraffinage
- Telefoon +31318439550
- Bedrijfsgrootte 10 tot en met 50 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Productiebedrijf van sauzen, marinades, spice blends en seasonings. Interne afdelingen zijn: Administratie, Productontwikkeling, Productiekeuken, Kwaliteitszorg en Expeditie. Onze afzetmarkt is de (vleesverwerkende) industrie, horeca en groothandel.
- Informatie Student Na een persoonlijk gesprek zal de leerling een uitgebreide rondleiding krijgen in de keuken van ons kookproces. Er zal een stappenplan gemaakt worden gedurende de stageperiode zodat de leerling op alle afdelingen zal kunnen meelopen, uitvoeringstaken maar ook onderzoekstaken zal verrichten. Hygiëneregels geldende voor de levensmiddelenindustrie: Niet toegestaan is het dragen van sieraden, piercings, nepnagels (nagellak), open schoenen. Bedrijfskleding bestaande uit: jas, broek/overall, hoofddeksel en veiligheidshulpmiddelen worden door het bedrijf verschaft.
-
Organisatie kenmerken
- Mogelijkheden voor zij-instromers
Double Aces Food BV
- Naam Double Aces Food BV
- Leerbedrijf ID 100201134
- KvK naam Double Aces Food B.V.
- KvK nummer 08101407
Erkenningen
Sector: Entree
niveau 1 / 15-12-2009
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Voedsel, natuur en leefomgeving
niveau 2 / 15-12-2009
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Bereiden voedsel (P1-K1)
- Bereidt productbereiding voor (P1-K1-W1)
- Bereidt product (P1-K1-W2)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Medewerker voeding, technologie en techniek (25977)
- Operator (Voedingsoperator) (97380)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 3 / 15-12-2009
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Beheersen bereidingsproces (P2-K1)
- Bereidt productbereiding voor (P2-K1-W1)
- Bereidt product (P2-K1-W2)
- Bewaakt planning en houdt toezicht (P2-K1-W3)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P2-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- Allround operator (Allround voedingsoperator) (97340)
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakbekwaam medewerker voeding, technologie en techniek (25978)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 2-11-2015
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Uitvoeren onderzoek naar voeding en voedsel (P4-K1)
- Stelt onderzoeksplan op (P4-K1-W1)
- Voert onderzoeksplan uit en adviseert (P4-K1-W2)
- Begeleidt bij de uitvoering van onderzoek (P4-K1-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitscoordinator (97520)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Technoloog voedingsindustrie (Kwaliteitsmedewerker) (97213)
- Vakexpert voeding en kwaliteit (25569)
- Vakexpert voeding, kwaliteit en productontwikkeling (25980)
- Voeding (23173)
- Voeding (23228)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (79160)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 15-12-2009
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Optimaliseren (en organiseren) bereidingsproces (P3-K1)
- Bereidt product (P3-K1-W1)
- Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden (P3-K1-W2)
- Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied (P3-K1-W3)
- Organiseert optimalisatie product en proces (P3-K1-W4)
- Neemt deel aan projecten (P3-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Vakexpert voeding, technologie en techniek (25979)
- Voeding (23173)
- Voeding (23392)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Manager voeding) (97542)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
niveau 4 / 15-12-2009
Zorgdragen voor voedsel (B1-K1)
- Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel (B1-K1-W1)
- Draagt zorg voor voedselveiligheid (B1-K1-W2)
- Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling (B1-K1-W3)
Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding (P5-K1)
- Niet uitvoerbaar: Oriënteert zich op de vraag van de klant (P5-K1-W1)
- Niet uitvoerbaar: Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding (P5-K1-W2)
- Niet uitvoerbaar: Presenteert voedingsinformatie (P5-K1-W3)
- Niet uitvoerbaar: Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.) (P5-K1-W4)
- Niet uitvoerbaar: Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten (P5-K1-W5)
Equivalenten van deze opleiding
- Food manager (97540)
- Kwaliteitsmanagement voeding (22205)
- Voeding (23173)
- Voeding- en leefstijladvies (23396)
- Voeding- en leefstijladviseur (25995)
- Voedingsmanagement (22206)
- Voedingsmanagement (Voedingsspecialist) (97541)
- Voedsel, natuur en leefomgeving (EL&I) (79150)
Double Aces Food BV
- Naam Double Aces Food BV
- Leerbedrijf ID 100201134
- KvK naam Double Aces Food B.V.
- KvK nummer 08101407
Contactpersonen (1)
-
Inge van Vemde Praktijkopleider, Contactpersoon BPV Vakexpert voeding en voorlichtingRollen
Praktijkopleider, Contactpersoon BPV
OpleidingenVakexpert voeding en voorlichting, Medewerker voeding en technologie, Vakexpert voeding en technologie, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding en kwaliteit, Vakbekwaam medewerker voeding en technologie
Medewerker voeding en technologie, Vakexpert voeding en technologie, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie, Vakexpert voeding en kwaliteit, Vakbekwaam medewerker voeding en technologie