Bij Goes Meewerkend horeca ondernemer dagzaak Bij Goes
B1-K1 Onderneemt B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan B1-K1-W4 Maakt marktanalyse B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid B1-K2 Geeft leiding en voert beheerstaken uit B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden B1-K2-W3 Begroot financiën B1-K2-W4 Bewaakt financiën B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan P3-K1 Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed P3-K1-W5 Bereidt gerechten P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
Naar wie zijn wij op zoek?
Jouw profiel • Ervaring in en passie voor de horeca • Je bent communicatief vaardig, gastgericht, flexibel en een echte 'aanpakker' • Je spreekt Nederlands en Engels
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? • Werken tijdens kantooruren, avonden en weekenden standaard vrij • Een uitdagende stage met veel eigen verantwoordelijkheid • Begeleiding vanuit de bedrijfsmanager, de operationeel leidinggevende op de locatie • Een leuk dynamisch team om in te werken • Een leuke stagevergoeding • Uitzicht met kans op een vaste aanstelling na je stageperiode
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan