Movenpick Hotel The Hague F&B Stage
Here’s what you do.... You will help to open our first Mövenpick Coffee & Wine lounge and Restaurant together with the Manager and other F&B lovers, who are as crazy about food, coffee and wine as you! You are a chameleon, who serves the famous Mövenpick breakfast with a smile, is that fantastic barista and is a sommelier at the same time. You turn around the 3 meeting spaces as quick as speedy Gonzales (Miep, miep), and you are the best host to have for a family a la carte dinner. So all your guests feel welcome, heart warmed, incredible and become raving fan of Mövenpick The Hague! And what do you get out of this? An experience of a life time!
Naar wie zijn wij op zoek?
You: • Are currently enrolled in a MBO or HBO hotel/tourism or F&B education, and you can’t wait to put the theory into practice! • Are known as enthusiastic, hospitable, team-builder, stress-resistant and representative (your friends and family are not the only one who will confirm that) • Have passion for the hospitality industry (we will learn you the etiquettes) • Do not have to be a specialist already, but you are eager to learn • Speak and write Dutch and English (kudo’s if you can express yourself in “het Haags”) • Are available for at least 18 weeks, 5 days per week (We definitely make sure you have enough time left to spend with your friends & family) So, dreaming of opening a restaurant? Why don’t we have received you application yet?
Wat biedt het bedrijf?
• A trainee allowance of €500,- per month • Exciting Pre-opening experience • A dynamic internship where you will experience the whole Food & Beverage department. (You will learn everything from A-Z) • Many training possibilities through the Accor Academy (you will never stop learning) • Discounts on Rooms and Food & Beverage within Mövenpick Hotels & Resorts and Accor Services • Excellent international career development opportunities after your internship (because after this internship you can take on the whole world!)
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf