CSMART Hotel Almere
Als leerling kok ben jij samen met het team verantwoordelijk voor het leveren kwaliteit in ieder gerecht en iedere maaltijd. Je zal voornamelijk bezig zijn met het bereiden en uitgeven van het ontbijt, de lunch en het diner voor het Restaurant. Het restaurant bestaat gedeeltelijk uit een buffet en gedeeltelijk uit live cooking. Daarnaast serveren we in de zomer uiteraard op ons grote terras! Als CSMART Hotel leerling kok wordt je nauw betrokken bij de menu samenstelling en ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad, de inkoop van producten en de food costs berekening. Jij denkt graag mee en komt zelf met ideeën. Je werkt zelfstandig en hebt een bent bijzonder gastvrij en collegiaal. Je ziet het als een uitdaging om de verwachtingen van gasten te overtreffen. Tenslotte zijn wij opzoek naar iemand die flexibel inzetbaar is en bekend is met de voorschriften op het gebied van ARBO en HACCP methodiek.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent; - 16 jaar of ouder - Enthousiast en nieuwsgierig naar het vakgebied - Een echte aanpakker met een goed humeur - Representatief - Je hebt basis kennis van de Engelse taal
Wat biedt het bedrijf?
- Leuke en vooral leerzame tijd - Werken in een gezellig team op de mooiste plek van Almere! - Vergoeding conform CAO - De mogelijkheid om gebruik te maken van ons dagelijkse keuze buffet voor zowel ontbijt, lunch of diner
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan