Momento Onze keuken laat zich inspireren door de lekkerste gerechten over de hele wereld
Een proefdag meedraaien is een must, voor beide partijen belangrijk om te kijken of er een klik is met het bedrijf, mensen en sfeer.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vragen van jou: • gastvrij en stressbestendig (ook in piekmomenten); • sociaal en een echte teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen werken; • neemt eigen initiatief; • representatief uiterlijk; • flexibel en geen 9-5 mentaliteit; • zelfstandig kunnen werken en meedenken met de dagelijkse gang van zaken; • het kunnen toepassen van HACCP regels; • netjes en geordend werken in open keuken; • meewerken aan een goede verhouding personeelskosten en inkoop.
Wat biedt het bedrijf?
Ruimte voor iedereen. De kracht van Momento zit in diversiteit, in gerechten, maar ook in mensen. Onder het huidige personeel vind je een grote variatie in leeftijd en culturele achtergrond, maar ook kennen en kunnen. Het wij hebben een nauwe samenwerking met UWV en de gemeente Arnhem en bieden ook mensen met een beperking tot de arbeidsmarkt een kans te geven om door te groeien. Wat ga je doen? Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten en het maken van de mise & place volgens gemaakt recepturen voor zowel de á la carte als partijen. Je maakt met je collega’s de dagelijkse bestelling en controleert de versheid en kwaliteit van de geleverde ingrediënten. Je denkt mee over nieuwe gerechten die aansluiten op de gedachten en filosofie van Momento. Wij bieden jou: • afwisselende uitdagende baan in een gemotiveerd en vooral leuk team; • werken met mooie producten van de betere leve
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat