Momento kom jij ons team aansturen?
Wat ga je doen? Als medewerker bediening ben je het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van Restaurant Momento jouw glimlach is het eerste wat gasten willen zien en wordt onderdeel van het afscheid. Verder is jouw presentatievermogen een aanvulling op de dranken en spijs. Die deels ook van jouw hand is. Wil jij meedraaien in een divers team om gevarieerde werkzaamheden uit te voeren?
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vragen van jou: • gastvrij en stressbestendig (ook in piekmomenten); • sociaal en een echte teamspeler, maar ook zelfstandig kunnen werken; • neemt eigen initiatief; • representatief uiterlijk; • flexibel en geen 9-5 mentaliteit; • zelfstandig kunnen werken en meedenken met de dagelijkse gang van zaken; • het kunnen toepassen van HACCP regels; • netjes en geordend werken.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou: • afwisselende uitdagende baan in een gemotiveerd en vooral leuk team; • werken met goede faciliteiten in een professionele omgeving; • contract met vast dienstverband mogelijk na goed geleverde prestaties; • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; • dagen in het weekend en deels met feestdagen vrij zijn is mogelijk, genieten van het leven met familie en vrienden vinden wij ook belangrijk (kerst en oud en nieuw zijn wij gesloten); • het streven om zo min mogelijk overuren te draaien en compensatie als het streven niet even haalbaar is.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat