Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Basic Theory Fermenteren kun je leren! Stap in de wondere wereld van fermentatie en sluit je aan bij onze start-up! Leer over voedselproductie en het fermentatieproces, ervaring is niet nodig.

Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door bij ons stage te lopen ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart! Met een leuk team draai je volledig mee in productie waardoor je alles leert over voedselproductie en gefermenteerde voeding, hoe je deze bereidt en hoe lekker en gezond dit is! Verse groenten worden verwerkt tot het eindproduct, waarbij we alles zelf doen. We meten de pH- en brix-waardes voordat het product de fermentatieruimte in gaat. Hygiëne is heel belangrijk omdat we alleen de juiste bacteriën in ons product willen. Alles wordt vastgelegd in registratielijsten. Jij bent medeverantwoordelijk voor deze metingen en registraties!

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, oog voor details en oplossingsgericht.

Wat biedt het bedrijf?

Doordat we met een klein team werken kun je veel leren tijdens je stage. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder