Basic Theory Fermenteren kun je leren! Stap in de wondere wereld van fermentatie en sluit je aan bij onze start-up!
Wij geloven dat de magie van fermentatie niet alleen smaakvolle voeding en dranken creëert, maar de wereld ook duurzamer en gezonder maakt. We willen mensen inspireren om heerlijke gerechten te maken met onze producten en overgebleven groentes nooit meer weg te gooien, maar te fermenteren. Door bij ons stage te lopen ondersteun je onze missie: het maken van heerlijk en gezond eten en gefermenteerde voeding terugbrengen op de kaart! Met een leuk team draai je volledig mee in productie waardoor je alles leert over voedselproductie en gefermenteerde voeding, hoe je deze bereidt en hoe lekker en gezond dit is! Verse groenten worden verwerkt tot het eindproduct, waarbij we alles zelf doen. We meten de pH- en brix-waardes voordat het product de fermentatieruimte in gaat. Hygiëne is heel belangrijk omdat we alleen de juiste bacteriën in ons product willen. Alles wordt vastgelegd in registratielijsten. Jij bent medeverantwoordelijk voor deze metingen en registraties!
Naar wie zijn wij op zoek?
Teamplayer, verantwoordelijkheidsgevoel, open mindset, flexibele houding, assertief, oog voor details, zelfstandig, oplossingsgericht en creatief.
Wat biedt het bedrijf?
Doordat we met een klein team werken krijg je veel vrijheid voor de invulling van je stage en om extra projecten op te pakken. We zullen je begeleiding bieden in je stageopdracht en klaar staan om vragen te beantwoorden. Daarnaast wordt je onderdeel van een gezellig team wat hard werkt, maar waar humor ook zeer belangrijk is. En je kunt dagelijks knuffelen met de kantoorhond! Bij een ‘match made in heaven’ wordt er gekeken of er een vacature kan worden geopend voor de sterke krachten van de stagiaire. We zien graag een hecht team wat goed samen werkt.
Wat ga je leren?
- Bereidt het versproductie-/versverwerkingsproces voor
- B1-K1-W1 Maakt machines klaar v. gebruik en/of legt (verpakkings)materialen en gereedschappen klaar
- B1-K1-W2 Ontvangt grond- en hulpstoffen voor versproductie-/versverwerking en signaleert afwijkingen
- B1-K1-W3 Signaleert tijdig tekorten en geeft deze door
- Voert versproductie-/versverwerkingswerkzaamheden uit
- B1-K2-W1 Be- en/of verwerkt versproducten handmatig en/of met behulp van machines
- B1-K2-W2 Control. versprod. tijdens productie-/verw.proces en/of control. versprod./versverw.proces
- B1-K2-W3 Voert afval- en/of restproducten af
- B1-K2-W4 Reinigt en/of desinfecteert
- B1-K2-W5 Rondt werkzaamheden af
- Organiseert het versproductie-/versverwerkingsproces
- P2-K1-W1 Bewaakt de voortgang van het versproductie-/versverwerkingsproces
- P2-K1-W2 Begeleidt medewerkers (vak)inhoudelijk en/of stuurt medewerkers aan
- P2-K1-W3 Doet voorstellen om versproductie-/versverwerkingsproces te optimaliseren
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan