Zelfstandig werkend kok

Brasserie Wieken Leer koken en grillen in de molen van Bunschoten

We zoeken een leergierige kok m/v die het leuk vindt om in een kleine open keuken te werken. Ons bedrijf is in de molen van Bunschoten. We koken vooral op houtskool in een echte Josper oven. Vooral onze lunch met belegd molenbrood en diverse lekkere salades is populair. Je werkt in een klein team en daardoor zul je al snel alle facetten van de keuken gaan leren. We werken nauw samen met het keukenteam van ons zusterbedrijf Twizst. Je kunt ook daar ingepland worden ter assistentie.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een man of -vrouw met een open karakter die ervaring wil op doen in een bedrijf, met à-la-carte en partyfaciliteiten. Tevens heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je flexibel en kun je zelfstandig werken. We vinden het fijn als je meedenkt, eigen initiatieven worden op prijs gesteld.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leuke functie in een jong en dynamisch bedrijf met een leuke sfeer om te werken. Je deelt mee in de fooienpot naar gewerkte uren. Voor personeelseten hoeft niet betaald te worden en we betalen een reiskostenvergoeding als je niet uit Bunschoten komt. Het rooster wordt in overleg gepland en in principe ben je elke zondag (en dus ook “eerste” feestdagen) en maandag (uitgezonderd feestdagen) vrij. Ook 4 dagen werken en af en toe op zaterdag vrij behoort tot de mogelijkheden. Je mag bovendien gratis bij Twizst sporten en gebruik maken van alle groepslessen, wellness en zwembad. Daarnaast krijg je leuke kortingen op tal van andere diensten die we aanbieden in grand café en bowling.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Video Link

lees verder