Hotel De Schout - Mr. Mayor bistro & grill Stageplek bij de receptie van Hotel De Schout en de bijbehorende restaurants
Meekijken en werken bij de receptie van Hotel De Schout. Het is een modern viersterrenhotel dat sinds 2008 is gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Denekamp. Het hotel beschikt over 34 uiterst comfortabele en ruime kamers, 3 feest/vergaderzalen en 3 eigen à la carte Restaurants: “Mr. Mayor”, De Wethouder met groot terras en een klassiek Italiaans restaurant "Il Municipio". De zalen worden veelvuldig ingezet voor feesten, bruiloften en vergaderingen. De leerling zorgt voor een nette en klantvriendelijke ontvangst van de gast, voor het correct aannemen en doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken, maar ook voor het ondersteunende administratieve activiteiten en voor telefonische acties.
Naar wie zijn wij op zoek?
Representatief, netheid Sociaal, vlotte babbel Probleemoplossend kunnen denken Met klachten om kunnen gaan Extra services (restaurant reservering) kunnen verkopen
Wat biedt het bedrijf?
Familiebedrijf met een hecht team Kans op een vaste baan Doorgroeimogelijkheden binnen de functie
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers