Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

St. Maxime

Bonjour bij St-Maxime, ons Café-Cuisine in het bruisende hart van Deventer. Zeven dagen per week geopend vanaf 11 uur. Een dynamisch bedrijf met gezellige gasten en collegae. Jij kunt aan de slag in ons bedieningsteam waarbij we je graag alle facetten van de service willen meegeven. Iedereen heeft gedurende zijn shift een vaste taak, ontvangst, wijk draaien, gerechtenlopers, bardienst, drankjes uitserveren. We laten je graag in deze diensten rouleren zodat alle aspecten aan de orde komen. Van ontvangen van gasten, serveren, cocktails maken, wijnkennis opbouwen, perfecte latte's maken, werken met het kassasysteem en reserveringen etc. Je glimlach en oog voor detail zijn belangrijk voor ons.

Naar wie zijn wij op zoek?

Altijd het belangrijkste in de functie, naast een basis voorkennis, is de motivatie, plezier in het werk, het leuk vinden om met mensen (gasten en collegae) om te gaan. Ons restaurant staat bekend om de goede keuken, perfecte bediening en vooral ook de sfeer en de aankleding. Ook voor detail en netjes werken is een belangrijk onderdeel voor ons.

Wat biedt het bedrijf?

Afhankelijk van je vooropleiding, je bij bijgeleerde skill en je motivatie kunnen we altijd kijken wat de toekomst brengt. Naast St-Maxime hoort ook St-Tropez (aan de Brink in Deventer) bij onze familie. Misschien leuk om daar ook je ervaring op te doen. Wij staan overal voor open.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder