Zelfstandig werkend kok

Ron Gastrobar Diemen

ZELFSTANDING WERKEND KOK – Productiekeuken Ron Gastrobar in Diemen Het leuke, veelzijdige en dynamische horecabedrijf van meester-kok en vooruitstrevend ondernemer Ron Blaauw bestaat uit meerdere Ron Gastrobars met ieder zijn eigen identiteit in Amsterdam en omgeving. Daarnaast heeft het een kookstudio, een eigen college, caterings op evenement- of privé-locaties en een productiekeuken voor de Ron Gastrobar At Home-boxen. Als zelfstandig werkend kok voor de productiekeuken schakel je snel tussen de verschillende keukenconcepten. Van Indonesische gerechten tot klassiek Frans, alles komt samen in deze keuken. Samen met een team van ervaren koks, die jarenlang in goede keukens hebben gewerkt, worden alle voorbereidingen van gerechten (M&P) gemaakt voor zowel de Ron Gastrobar Streetfood keukens, die door heel Nederland gevestigd zijn, diverse cateringen en met name voor de Ron Gastrobar At Home-boxen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder