Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Buitenplaats de Bergse Bossen Een toffe en uitdagende stage midden in het groen!

Buitenplaats de Bergse Bossen is een prachtig hotel, gelegen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het hotel heeft 65 hotelkamers en 13 conferentiezalen. Hierdoor ontvangen wij zowel leisure als businessgasten, wat voor een leuke mix en afwisseling zorgt. Excellente gastvrijheid, warme service en een Fine werksfeer staan bij ons centraal. Hospitality, met net dat beetje extra! Tijdens jouw stage word je allround ingezet op onze F&B afdeling. Je assisteert in de bediening van ons restaurant of je bemant de bar van onze brasserie. Daarnaast bereid je de meetingruimtes voor op de komst van onze gasten en zorgt er gedurende de dag voor dat deze netjes worden bijgehouden. Ook word je ingezet om met feesten en partijen mee te lopen. Je houdt tijdens je shift nauw contact met andere afdelingen zoals de keuken, Front Office en de stewarding. Kortom, een uitdagende stage midden in het prachtige bos van de Utrechtse Heuvelrug die voor veel afwisseling zorgt!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een vlotte babbel • Passie voor gastvrijheid • Gestructureerd • Zelfstandigheid • De ultieme teamplayer • Flexibel, ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar zijn • Werkpaard, jij gaat automatisch harder lopen als dat nodig is

Wat biedt het bedrijf?

• Fijne en mooie werkomgeving • Hecht en jong team • Begeleiding speciaal op maat gemaakt voor jou • Je kunt slapen in alle hotels van Fine met een leuke korting! • Gratis lunch tijdens een ochtendshift • Kans om je hospitality-skills volledig te ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder