ROVC Leerling kok Niveau 2
In maart 2021 heeft ROVC zich gevestigd in een nieuw, state-of-the-art-pand aan de Galvanistraat in Ede. In dit pand verwelkomen wij onze cursisten, leveranciers, participanten en overige gasten. Op de eerste etage vind je ons restaurant dat is voorzien is van een gloednieuwe, open keuken. In dit restaurant lunchen en dineren onze cursisten, collega’s en gasten. In jouw functie als leerling-kok werk je samen met jouw collega’s aan een uitgebreid (lunch) buffet. Je bent het grootste gedeelte van jouw tijd bezig met het bereiden van gerechten. Je weet onze cursisten in de watten te leggen door smakelijke maaltijden voor hen te bereiden. Jij volgt actief de ontwikkelingen en trends in de markt en weet deze vervolgens te vertalen naar jouw werk. Als medeverantwoordelijke voor een zo laag mogelijke waste, weet je de benodigde hoeveelheden uitstekend in te schatten. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag tussen 7.30 en 19.30 uur & op vrijdag en zaterdag tussen 7.30 en 16.00
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent bezig met de koksopleiding en bent 32 uur per week beschikbaar Jij hebt aantoonbare kennis van kooktechnieken Jij speelt in op actuele food-trends Jij staat voor optimale kwaliteit Jij draagt bij de creativiteit en innovativiteit van de recepten Jij bent een echte teamspeler Jij bent stressbestendig Jij draagt bij een aan ontspannen werksfeer
Wat biedt het bedrijf?
Kans op vaste aanstelling, gezellig team, veel personeelsfeestjes en - activiteiten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan