Restaurant Puuur Zoek jij een leuke, uitdagende en plezierige leerplek? Dan zoekt PUUUR Eten & Drinken jou!
Om onze gasten te voorzien van heerlijke carpaccio’s, kip curry kokos soep, een 6-gangen verrassingsmenu en heerlijke wijnen, bieren of cocktails? Zoek jij een leerzame, uitdagende en zelfstandige leerplek? Dan zijn wij opzoek naar jou! Tevens zijn wij van mening dat werken in horeca zeker niet betekend dat je alleen 's avonds zal werken, wij zijn voorstander van avondjes borrelen met vrienden en vrije weekenden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Om onze gasten te voorzien van heerlijke carpaccio’s, kip curry kokos soep, een 6-gangen verrassingsmenu en heerlijke wijnen, bieren of cocktails? Zoek jij een leerzame, uitdagende en zelfstandige leerplek? Dan zijn wij opzoek naar jou! Tevens zijn wij van mening dat werken in horeca zeker niet betekend dat je alleen 's avonds zal werken, wij zijn voorstander van avondjes borrelen met vrienden en vrije weekenden.
Wat biedt het bedrijf?
Wij vinden het belangrijk dat onze collega's zelfstandig zijn, een goede dosis humor hebben, graag iets nieuws leren en vooral niet bang zijn om iets nieuws uit te proberen. Verder vinden we enthousiasme, liefde voor het vak en normen en waarden heel belangrijk!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken