Sher-E-Bangla
Indiaas restaurant in Haren biedt stage of leerarbeidsplaats aan voor een keukenfunctie in de Indiase keuken. De werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken, afwassen en aanvullen van de voorraden. Daarnaast kan de stagiair het voorbereidend werk doen (mise en place) of de collega koks ondersteunen (bijv. klaarzetten van middelen en schoonmaken van de werkplek). Verder leert de stagiair(e) het controleren van magazijn, beoordelen van de kwaliteit van de gerechten en het opmaken en presenteren van de gerechten. Als stagiair(e) bij een Indiaas restaurant leer je kennis maken met exotische ingredienten, het maken van curry's en het werken met Tandoor klei-ovens.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gemotiveerd
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- Behoort niet tot het takenpakket: P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers