Zelfstandig werkend kok

Vyr Hilversum

Vyr is een easy fine dining restaurant in Hilversum waar de gerechten (zoveel mogelijk) op open vuur worden bereid. Vaak wordt er gedacht bij open vuur aan grote stukken vlees, robust en veel. Wij willen dit met ons concept veranderen. Dit keuken team wilt laten zien dat je met een robuuste en grove kook stijl hoogwaardige verfijnde gerechten kan neerzetten. Met dit contrast, die in de belevingswereld van (veel) gasten leeft, willen wij de gast verassen en een ervaring rijker maken. We zijn met Vyr gesitueerd op een centraal punt in de binnenstad van Hilversum in een oud monumentaal pand. Het restaurant heeft binnen 56 couverts (optimaal benut) en is voorzien van een open keuken met een chefs table voor 4 personen. Op het terras kunnen we 34 couvert kwijt waar men kan genieten van een originele cocktail kaart en bites die eveneens (zoveel mogelijk) op het open vuur wordt bereid.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder