Kok

Brasserie Milo

Als jonge ondernemers geloven we in de kracht van een team dat het concept ademt en dat blije medewerkers zorgen voor blije gasten. We bieden jou een leerzame, creatieve en ondernemende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Wij geloven dat iedereen alles kan leren en dat je buiten je comfortzone nog sneller kunt groeien. Kom je samen met ons werken, leren en genieten?

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder