Hotel Restaurant 't Trefpunt VOF
Bediening en keuken. Taken zijn gericht op de opleiding van de student.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig en de wil om te werken. Stressbestendig zijn. Collegiaal en goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wat biedt het bedrijf?
Eventueel kans op vaste aanstelling als stage goed is bevallen van beide kanten. Werken met een jong team, zo'n 25 mensen. Heel divers van leeftijd en nationaliteiten.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
lees verder