Kok

Hotel Restaurant 't Trefpunt VOF -

Bediening en keuken. Taken zijn gericht op de opleiding van de student.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig en de wil om te werken. Stressbestendig zijn. Collegiaal en goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Eventueel kans op vaste aanstelling als stage goed is bevallen van beide kanten. Werken met een jong team, zo'n 25 mensen. Heel divers van leeftijd en nationaliteiten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder