Hotel Nimma Kom een jaar lang culinair stralen als (zelfstandig werkend) kok?
Wil jij bij ons culinair komen stralen en een jaar lang veel leren als zelfstandig werkend kok? Wij zijn op zoek naar 2 gemotiveerde leerlingen die bij ons worden opgeleid door Chef de Cuisine / SVH Leermeester John Spruit. Onze Chef is al jaren Ambassadeur van Euro Toques Nederland en wil jullie kennis laten maken met het gedachtengoed van Paul Bocuse, uitsluitend gebruik maken van natuurlijke, bij voorkeur streek- en seizoengebonden producten waarbij zo weinig mogelijk restafval wordt geproduceerd en daarnaast de toepassing van de formule F2F en of het principe van “Kop tot Staart” zodat zo weinig mogelijk wordt verspild.
Wat biedt het bedrijf?
Hotel en restaurant Nimma, de plek waar mensen samen komen om te eten, werken, een drankje te doen of te overnachten. Voor backpackers, zakenmensen, partypeople of tortelduifjes. Een plek met een warm en industrieel karakter waar je je makkelijk thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn, mensen ontmoet of jezelf even terugtrekt. Voor de kickstart van je week met een gezond ontbijt of om het weekend in te luiden met je vrienden en een lokaal gebrouwen biertje. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs. Wij bieden jou 32 uur, veel ruimte voor jouw culinaire ontwikkeling, een intensief leertraject en ondersteuning voor jouw schoolopdrachten.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat