Zelfstandig werkend kok

TOON Een super leuke leerplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland.

Afhankelijk van het rooster zal jouw dag er globaal als volgt uitzien. Bij aanvang van je shift neem je onder het genot van een kop koffie samen met jouw leermeester de dag door. Wat is de verwachte drukte, het aantal reserveringen, zijn er proeverijen en rondleidingen in de brouwerij. Vervolgens draag je zorg voor de juiste mise en place en maken jullie samen een goede planning en open of sluit je de zaak. Vanzelfsprekend draai je operationeel mee net zoals je leidinggevende en leermeester. De ene dag kijk je mee in de bar, de andere dag adviseer je de gasten in hun keuze en neem je de bestellingen op. Ook zal jouw leermeester je meenemen in alles wat belangrijk is qua bedrijfsvoering. Denk hierbij aan de bestellingen en het stuk voorraadbeheer maar ook het samen maken van vb de dienstroosters.

Naar wie zijn wij op zoek?

Flexibele instelling en stressbestendig. Opgeruimd karakter in denken en doen. Proactief. Trots op wat je doet en kan, maar ook het vermogen jezelf te ontwikkelen; Gezonde dosis humor en liefde voor bier, gastronomie en eten.

Wat biedt het bedrijf?

Een zaak met toekomstperspectief in een groeiend familiebedrijf. Goede beloning op basis van leeftijd en ervaring. Flexibele werkuren. Een super leuke werkplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland. Een plek waar je veel kunt leren. Toffe collega’s en een groot netwerk. Trainingen en cursussen. Een open bedrijfscultuur. De leukste na-borrels en feestjes met heel veel collega’s.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder