Chill Chill zoekt een leerling die van aanpakken weet en 'out of the box' denkt
De keuken brigade begint om rond 10.00 uur met mise en place te maken voor de dag of voor de komende dagen, tussen 12:00-16:00 is de lunch en daarna van 16:00-21:30 diner. Er staat eigenlijk altijd wel 2 personen in de keuken tijdens diner en 1 persoon tijdens lunch in het winterseizoen en 2 tijdens het zomerseizoen. Op dit moment hebben we een Chef-Kok en een Zelfstandig Werkend Kok. Als leerling/stage sta je in eerste instantie zelfstandig koude kant en groei je eventueel door naar de warme kant. Als leerling leidinggevende krijg je alle ruimte van de Chef Kok om de leiding van de keuken brigade geleidelijk op je te nemen. Ook menu-enginering komt aan bod (2x per jaar een nieuwe kaart).
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn een klein team, dus flexibiliteit met uren is voor ons belangrijk. Vooral bij afwezigheid, ziekte of vakantie van de Chef-Kok of zelfstandig werkend kok. Daarbij zijn creativitiet een ingredient voor onze gerechten, 'out of the box' denken. We maken veel zelf en convience koken of producten vind je weinig bij ons in de keuken. We hebben ook een verrassingsmenu op de kaart staan waarbij je a la minute met de ingredienten die we hebben een super gerecht op tafel zet. Tevens veel feesten en partijen waarbij hapjes maken, buffetten en walking dinner vaak voor komt.
Wat biedt het bedrijf?
Veel ruimte voor input en zelfstandigheid. Je werkt direct onder leiding van de Chef-Kok in een kleine keuken. Je krijgt een leuke stage vergoeding (BOL) met daarnaast een oproepcontract of een vast contract (BBL).
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring