Van der Valk TheaterHotel de Oranjerie Front Office Stagiair(e)
LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL Student wordt als volwaardig receptionist opgeleid. Verwelkomen, in- en uitchecken van internationale gasten. Het behandelen van vragen en klachten. Het aannemen van individuele en groepsreserveringen zowel telefonisch als via de mail. Ook een financiële afdracht opmaken hoort bij de dagelijkse taken. Dit alles m.b.v. het hotelprogramma idpms. Een sterke student wordt ook ingewerkt in het theaterprogramma TicketMatic.
Naar wie zijn wij op zoek?
Allereerst stressbestendig, maar ook beleefd, welgemanierd, accuraat en oog voor detail. Talenkennis: Engels en liefst ook Duits. Nederlands als moedertaal.
Wat biedt het bedrijf?
Aangezien wij een groot en druk internationaal hotel met 12 vergaderzalen, feestzaal en theater zijn, leert de student ontzettend veel op uiteenlopende vlakken. We hebben een hecht en gezellig Front Office team, met collega’s die al jaren bij ons werken, weinig tot geen verloop. De student ontvangt een stage-vergoeding van EUR 3,00 per uur en mag ook gebruik maken van de secundaire arbeidsvoorwaarden. 25% korting in restaurants en grand café van zowel De Oranjerie als Het Arresthuis. Gratis naar geselecteerde theatervoorstellingen. Overnachtingen in v/d Valk hotels die behoren tot de Luiten-groep voor EUR 50,- (2 personen incl. ontbijt op bepaalde dagen. Korting op overnachtingen in andere v/d Valk hotels in binnen- en buitenland. Kijk voor de beschikbare stageplekken op www.stagebijvandervalk.nl. LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten