Maritiem Museum Rotterdam Schip Ahoi! Welkom aan boord. Een buitenkans ligt voor je klaar in de horeca bij het Maritiem Museum
De student gaat mee in de dagelijkse werkzaamheden van de Horeca Manager. wat betekend dat je deelneemt aan werkzaamheden met betrekking tot het bereiden van gerechten/dranken. Het bedienen van gasten in de diverse restaurants en/of zalen, bij partijen en de bijbehorende ondersteuning. Verder werk je mee aan lopende projecten en evenementen. Geef bij je sollicitatie aan wat je graag allemaal wilt leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je bent enthousiast, klantgericht, stressbestendig en hebt een flexibele werkhouding en oog voor detail. • Representatief, integer en hands-on-mentaliteit; • Communicatief vaardig (onze bezoekers komen ook uit omringende landen dus zou het mooi zijn als je, naast Nederlands en Engels ook in het Duits gasten te woord kunt staan); • Lef om aan te geven wat je wilt leren • De wil om het optimale uit je stage te halen • Een frisse en representatieve uitstraling
Wat biedt het bedrijf?
- Om te beginnen bieden wij een geweldige leer werk plek in het hart van het maritieme district van Rotterdam. - Op steenworp afstand van metro, tram en bus station, dus erg goed bereikbaar per openbaar vervoer. - Goede begeleiding door een gediplomeerde en SBB erkende praktijkbegeleider. - Een stage vergoeding - Een leer plek in een jong enthousiast team met alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat