Van der Valk Hotel Schiedam B.V. Leerling Kok Niveau 3
Als kok is de keuken jouw domein. Je zorgt met passie voor een prefecte bereiding en mooie afwerking van de gerechten. Timing is heel belangrijk voor iedereen in de keuken. Met je creatieve mind kun je input te geven op nieuwe ideeën en daarbij meedenken bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart. Er kan enkel kwaliteit geleverd worden op het bord als iedereen goed samenwerkt en dit doe je door de keukenbrigade goed aan te sturen. Je communicatieve vaardigheden komen aan te pas en je bent een echte teamspeler! Door jou en je collega’s bieden onze restaurants een culinaire ervaring om niet te vergeten!
Naar wie zijn wij op zoek?
Heb jij passie voor vis en vlees? Zorg jij dat de werkruimtes, gereedschappen en machines schoon zijn na gebruik? Hou jij van doorpakken en ben je niet bang om de handjes flink te laten wapperen? Onze leermeesters staan klaar om je op een plezierige manier te begeleiden! Wij bieden je een leuke leerplaats binnen een jong team met veel ruimte om je leerstof in de praktijk te brengen. Ben jij die enthousiaste, representatieve leerling met een flexibele instelling? Reageer dan nu!
Wat biedt het bedrijf?
Alles is mogelijk, als je maar wilt. En wij willen jou! Dus wij bieden: + Stagevergoeding; + Opleidingsmogelijkheden; + Flexibele werktijden en geregeld een weekend vrij; + Voor € 65,- overnachten bij alle Valk Exclusief hotels; + Mooi-meegenomen-extra’s: korting op je sportabonnement, korting op je zorgverzekering, personeelsuitjes en elk jaar een personeelsfeest.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat