Kok

Op Hodenpijl Kok met passie voor seizoensproducten

's ochtends uit te tuin, 's avonds op je bord. Op Hodenpijl is een biologisch restaurant. Wij hebben een levende buitenplaats met runderen en kippen, en een eigen moestuin. Al onze ingredienten op het menu zijn daarom seizoensgebonden en biologisch. Spreekt dit je aan? Leuk! Lees dan snel verder. Je werkt met producten die zo uit de tuin en stal komen, en die moeten dus nog worden gewassen en gesneden voordat ze op je bord komen. Een deel van de dag ben je hiermee bezig, maar ook maak je bijvoorbeeld cakes, boterkoek, eiersalade, mayonaise en ketchup. We kijken uit naar je brief.

Naar wie zijn wij op zoek?

De kandidaat wil graag leren en met streekproducten werken. Uiteraard werk je netjes, kun je goed plannen en kun je samenwerken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder