Rodeo Tilburg VOF Rodeo Tilburg VOF
Restaurant Rodeo is het enige en echte Grill- en Steakhouse van Tilburg. We bestaan sinds 2011 met twee gepassioneerde eigenaren aan het roer, die op de drukke dagen nog steeds meewerken in het bedrijf. Qua management hebben we daarnaast één bedrijfsleider en twee floormanagers in ons team werken. Deze geven leiding aan ons team van 20 medewerkers in de bediening. Daarnaast bestaat ons keuken team uit zes fulltime werkende koks en vijf afwassers. We staan bekend om onze constante kwaliteit van zowel de service als het vlees. Onze steaks komen dan ook uit Zuid-Amerika waar de koeien vrij gegraasd hebben op de pampa’s waar ze alleen met natuurlijke producten gevoerd zijn. Voor de constante kwaliteit van service zorgen we ervoor dat iedereen goed en gestructureerd wordt ingewerkt en begeleid wanneer ze bij ons komen werken. Zo zorgen we ervoor dat de gasten te allen tijde de deur uit zullen lopen met een glimlach
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit