Sevilla Utrecht B.V.
Ben jij fan van de Spaanse keuken en maak jij gasten blij met te gekke creaties? Als kok van Sevilla geef jij de gasten de ultieme beleving met verrassende gerechten van waanzinnige ingrediënten! Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière om samen van Sevilla een succes te maken?
Naar wie zijn wij op zoek?
Als leerling moet je niet bang zijn voor contact met de gasten aangezien je in een volledige op keuken komt te werken.
Wat biedt het bedrijf?
Een uitdagende en leerzame werkplek in een professionele keuken, begeleiding door ervaren chefs en mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder