Manager / ondernemer horeca

The Anthony Hotel F&B stage The Anthony Hotel, leukste team van Utrecht, mooiste locatie, beste leerplek!

Werken in een oud klooster! Naast de mooiste werkplek, krijg je ook een plekje binnen ons gezellige, maar vooral hardwerkende team! In een voormalig klooster 800 meter van het centraal station is een luxe, maar toegankelijk 4+ sterren hotel gebouwd. Met een prachtig brasserie, bar en lobby, met een authentieke binnentuin en dakterras. The Anthony Hotel heeft een restaurant van hoog en culinair niveau en gasten kunnen hier ook terecht voor ontbijt en lunch, diner of een borrel. Ben jij iemand die passie heeft voor de horeca? Iemand die flexibel inzetbaar is, een echte team speler met verantwoordelijkheid gevoel? Iemand die het graag gasten naar de zin maakt? En je zoekt een leerplek? Dan zijn wij op zoek naar jou! We nemen jou mee in échte gastvrijheid! We leren jou natuurlijk alle basics maar we gaan graag een stapje verder. Naast het restaurant organiseren we hele toffe events en ook daar zal je deel van uit maken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb je zin om mee te draaien in een tof Hotel op de F&B afdeling? Fijn! Enthousiasme voor de horeca is erg belangrijk, liefde voor gastvrijheid, een goede mentaliteit en de ambitie om iets te leren. Wij hopen van jou stage een succes te maken en vinden het leuk om samen met jou aan de slag te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

We hebben een gemotiveerd en hecht team wat veel lol maakt tijdens het werk. We vinden het belangrijk om goede begeleiding, een breed aanbod aan werkzaamheden en ruimte om fouten te maken en te leren aan te bieden. Bij The Anthony ga je echt wat leren! Naast dat vinden we het belangrijk dat je je op je gemak voelt dus wel doen er alles aan om je thuis te laten voelen. Uiteraard hebben we een goede stage vergoeding en zijn veel van onze collega's die stage hebben gelopen blijven plakken en hebben nu een toffe baan.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder