Brownies & Downies locatie Veghel
Ben jij een enthousiaste MBO-student die het avontuur in de wereld van bedrijfsrestaurants, horeca, evenementen of zorglocaties wil opstarten? Albron biedt een dynamische stage-ervaring waarin je je vaardigheden kunt toepassen en groeien in verschillende omgevingen. Albron: Voorbij restaurants, naar unieke werkomgevingen Bij Albron draait het niet alleen om restaurants; we maken gastvrijheid in diverse omgevingen, van bedrijfslocaties en evenementen tot zorginstellingen. Zo geven we onvergetelijke ervaringen aan onze gasten bij bijvoorbeeld ASML, Albert Heijn, De Keukenhof, Anne&Max en Center Parcs.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wanneer is een stage bij Albron Center Parcs voor jou? Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4 Je hebt een passie voor de horeca of wil die ontdekken Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd.
Wat biedt het bedrijf?
Onze menukaart voor jou Een toffe stage met hands-on ervaring in bedrijfshoreca, horeca, events of zorg, afhankelijk van jouw voorkeur en opleiding Stagevergoeding van €600 bij een werkweek van 38 uur. Erkenning van onze stages door S-BB en stagemarkt.nl, wat zorgt voor een goede begeleiding van ervaren leermeesters. Kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie met 800 restaurants in Nederland en België.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat