Huis ter West B.V.
Huis ter West is een sfeervol grand café restaurant in Westervoort. 7 dagen per week geopend voor lunch, borrel en diner. In de bediening werken we met een enthousiast team die het vak goed verstaat. Huis ter West is door zijn ligging naast het treinstation in Westervoort gemakkelijk bereikbaar. We zoeken een enthousiaste student die veel wilt leren in een gezellig team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij bent een schakel in de keten. Het kunnen samenwerken in een groep is zeer belangrijk. Ook flexibiliteit is essentieel. Laat zien dat jij je snel aanpast aan veranderende werktijden, taken en verantwoordelijkheden. Daarnaast heb je oog voor detail, ben je gemakkelijk in omgang en kun je op de juiste manier communiceren met de gasten.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een goede begeleiding en je werkt bij Huis ter West in een gezellig team. Bij Huis ter West leer je van A tot Z alles voor zowel de lunch als het diner. Daarnaast hebben we in de weekenden ook veel gasten voor een borrel of zo nu en dan een feestje wat het werk extra leuk maakt. Uiteraard kan het zo zijn dat wanneer we zien dat je plezier hebt in je werk en we de juiste "klik" hebben je na je stage bij Huis ter West kan komen werken.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers