Albron Zaans Medisch Centrum 6411
Ben jij een enthousiaste MBO-student die het avontuur in de wereld van bedrijfsrestaurants, horeca, evenementen of zorglocaties wil opstarten? Albron biedt een dynamische stage-ervaring waarin je je vaardigheden kunt toepassen en groeien in verschillende omgevingen. Albron: Voorbij restaurants, naar unieke werkomgevingen Bij Albron draait het niet alleen om restaurants; we maken gastvrijheid in diverse omgevingen, van bedrijfslocaties en evenementen tot zorginstellingen. Zo geven we onvergetelijke ervaringen aan onze gasten bij bijvoorbeeld ASML, Albert Heijn, De Keukenhof, Anne&Max en Center Parcs.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wanneer is een stage bij Albron Center Parcs voor jou? Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4 Je hebt een passie voor de horeca of wil die ontdekken Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd.
Wat biedt het bedrijf?
Onze menukaart voor jou Een toffe stage met hands-on ervaring in bedrijfshoreca, horeca, events of zorg, afhankelijk van jouw voorkeur en opleiding Stagevergoeding van €600 bij een werkweek van 38 uur. Erkenning van onze stages door S-BB en stagemarkt.nl, wat zorgt voor een goede begeleiding van ervaren leermeesters. Kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie met 800 restaurants in Nederland en België.
Wat ga je leren?
- Aanbieden van een Sport- en Bewegenprogramma voor een gezonde(re) leefstijl
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Stelt de beginsituatie en de doelen vast
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Stelt een programma voor een gezonde(re) leefstijl op
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Werkt aan structureel behoud van de gezonde leefstijl
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W4 Coacht en begeleidt klanten/cliënten
- Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
- B1-K2-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant/cliënt
- B1-K2-W2 Adviseert klant/cliënt over gebruik van voedsel en voeding
- B1-K2-W3 Presenteert voedingsinformatie
- B1-K2-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
- B1-K2-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- B1-K3-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- B1-K3-W2 Voert menu-engineering uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat