Van der Valk Hotel ARA BOL Leerling Keuken
Heb jij een passie voor koken en wil jij hier je beroep van maken? Van der Valk Hotel ARA is een fantastische leerschool om alle kneepjes van het koksvak te leren. Als Stagiair(e) Kok draai je volop mee in het team. Samen met je collega’s doe je er alles aan om de gasten in het hotel, het à-la-carte restaurant en onze banqueting gasten culinair te verwennen. Dit doe jij door: • Het keukenteam te ondersteunen met de mise en place van gerechten. • Zelfstandig de heerlijkste (basis)gerechten te maken. • Bij te dragen aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten. • Te helpen met het opruimen van de keuken. • De kwaliteit te beoordelen van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid). • Mee te denken met het ontwikkelen van recepten. • Voorbereiden en meedraaien van buffetten. • Werken met keukensysteem. LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL
Naar wie zijn wij op zoek?
Hygienisch, verzorgd, netjes, teamplayer, hard werkend. Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw leergierige instelling sluit hier perfect bij aan. Je bent een echte teamplayer en steekt graag je handen uit de koksmouwen.
Wat biedt het bedrijf?
Veelzijdig leerbedrijf. Kans op vervolgstage of parttime aanstelling Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit