Kok

Albron / Ahold DC Zwolle 8631 Stagiair kok bij Ahold

Albron verzorgt het eten en drinken bij Ahold in Zwolle. Het eten en drinken verzorgen doen we op deze locatie volgens ons “Flavors” concept. Flavors biedt diverse en internationale gerechten aan haar gasten. In de open keuken leggen de koks de laatste hand aan de verschillende gerechten. In dit bedrijfsrestaurant word je verleid met verse, verrassende gerechten en bijzondere smaakcombinaties waarbij zoveel waar mogelijk rekening gehouden wordt met de persoonlijke smaak van de gast. Samen met jouw 10 collega’s zorg jij voor een prettige sfeer waar jullie gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten.Elke dag van de week verzorgen jullie voor de restaurantbezoekers een heerlijk ontbijt, smakelijke lunch en diner. Denk hierbij aan luxe belegde broodjes, verse soepen, maaltijdsalades en warme gerechten. Er heerst een informele sfeer in het bedrijfsrestaurant. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is gratis parkeergelegenheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

JOUW PROFIEL • Mbo-opleiding tot kok – BOL niveau 2 • Passie voor lekker eten, drinken en de horeca • Je bent vriendelijk, gastvrij en vooral enthousiast!

Wat biedt het bedrijf?

WAT BIEDEN WIJ JOU? • Een leerzame stage waarbij je allround ervaring opdoet en waarbij je veel eigen verantwoordelijkheid draagt • Kom je in het nieuwe schooljaar stage bij ons lopen? Vanaf 1 september 2022 is onze stagevergoeding verhoogd naar €500 bij een werkweek van 38 uur. • Onze restaurants zijn officieel erkend door het kenniscentrum; er is goede begeleiding aanwezig • Mooie ontwikkelkansen en doorgroeimogelijkheden; meer van onze voormalige stagiairs zijn na hun stage aan de slag gegaan bij Albron te werken. Hoe gaaf!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder