Kok

Heinde & ver Den Bosch Leerzame stage voor een kok!

Bij Heinde & Ver zal je de hele dag meelopen in een grote keuken. De dag zal beginnen met de MEP: het voorbereiden van alle gerechtjes en het klaarzetten van de keuken zodat alles helemaal klaar staat voor het werk in de avond. Na het personeelseten zal de avond beginnen en is het doel om de gerechtjes die de gasten bestellen zo snel mogelijk af te hebben. Jij zult aan het werk gaan op één van de vier kantjes in de keuken: - de warme kant, dit zijn alle gerechtjes die in de oven moeten en het bord opmaken; - de koude kant, dit zijn alle gerechtjes van koude ingrediënten die vers bereid moeten worden; - frituur, dit zijn alle gerechtjes die in de frituur moeten; - dessert, alle desserts opmaken; Als alle gerechtjes op tafel staan, zal je helpen met schoonmaken van de keuken en het bestellen van de ingrediënten voor de volgende dag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je flexibel bent en graag hard wilt werken. Daarnaast is het in de keuken belangrijk dat jij een echte team speler bent en dat je goed kan samenwerken met alle collega's om zo snel mogelijk de gerechtjes op tafel te krijgen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de mogelijkheid om na je leerperiode bij ons te komen werken. Je zult dan terecht komen in een team met allemaal leeftijdsgenootjes. Daarnaast zijn er binnen ons restaurant mogelijkheden om nog verder door te groeien tot bijvoorbeeld assistent chef, dit is natuurlijk afhankelijk van je prestaties. Bij Heinde & Ver bieden wij jou een mooi salaris aan.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder