Kok

Libéma Brabanthallen Exploitatie BV. Hey aanstormend keukentalent! Wil jij klaargestoomd worden om als keukentopper onze gasten in de watten te leggen tijdens de vetste feesten, grootschalige congressen of beurzen of tijdens gave concerten? Volg dan je BBL traject bij ons!

Hey aanstormend keukentalent! Wil jij klaargestoomd worden om als keukentopper onze gasten in de watten te leggen tijdens de vetste feesten, grootschalige congressen of beurzen of tijdens gave concerten? Ben jij wel klaar met de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd? Volg dan bij ons je BBL-traject en ontwikkel belangrijke skills die zowel nu als later zeker van pas gaan komen! Als Keukenmedewerker BBL ben je onderdeel van onze gezellige keukenbrigade en werk je (net als de rest van de crew) mee tijdens feesten, concerten, beurzen of zakelijke congressen.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Stressbestendig -Zelfstandig -Gastgericht -Collegiaal -Oog voor detail -Communicatief

Wat biedt het bedrijf?

Dit vind je leuk om te doen - Jij vindt het leuk om mee te bouwen. Veel nieuwe events en veel nieuwe mogelijkheden; - Diversiteit: Jij werkt samen met onze enthousiaste keukenbrigade aan heerlijke broodjes voor evenementen en beurzen of bereid een walking-diner voor een zakelijk congres; - Werken op een prachtige en unieke locatie! Brabanthallen is één van Nederlands grootste evenementenlocaties, met ruim 55.000 m2 vloeroppervlakte; - Flexibel werken, Werken is fijn, maar je persoonlijke leven is minstens net zo belangrijk. Werktijden in de evenementenbranche zijn superflexibel. Soms vinden evenementen juist in de middag of de avond plaats, waarbij een congres of beurs juist weer doordeweeks of in het weekend plaatsvind. Hierdoor is het goed te combineren met andere dingen die je graag doet zoals sport of hobby's; -Doorgroeimogelijkheden & Trainingen: Na het succesvol afronden van je BBL traject kun je zelfs doorgroeien tot Zelfstandig Werkend Kok of Sous-Chef.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder