INK Hotel Amsterdam F&B Trainee
Ready to get INKed? Does your heart beat faster from everything that has to do with F&B? Do you want to be the reason why guests choose to come back and continue their story in our restaurant PRESSROOM in Amsterdam? Then we are looking for you! INK Hotel Amsterdam is looking for an outgoing and enthusiastic F&B Trainee who is able to translate our INK story to our guests. Your resting face includes your best hospitality smile, as hospitality runs through your veins. Do you see the needs of the guest before they know it, are you sales minded and do you enjoy a multi-cultural working environment? Start writing your new chapter with us!
Naar wie zijn wij op zoek?
Tick the box! Does your story match our wishes? For this internship we are looking for a person who: Speaks Dutch fluently and your English is INKredible. Every other language is a nice extra!; Creative, proactive and flexible; You are currently enrolled in a relevant hospitality/ tourism related study; Availability to work both weekdays and weekends; Available for 38 hours per week; Available for at least 5 months.
Wat biedt het bedrijf?
What do you get from us? Now on to the practical part. As a trainee you will receive several benefits. Think of: A nice trainee allowance of € 500,- per month based on 38 hours per week; Tips; Cross training in all the different departments of the hotel; INK Hotel Amsterdam is part of Accor, so you will receive staff discount to experience different hotels; A healthy staff meal; International career opportunities within the Accor Group; Regularly drinks and staff parties with your colleagues; And the best benefit of all, you will be part of an INKredible team! Sounds good? Do you see yourself working at INK Hotel Amsterdam? We are looking forward to receive you resume and motivation letter. You can send this by e-mail to the HR department via the e-mail address h1159-hr1@accor.com. Do you have a question? Feel free to send us an e-mail or give us a call via 020 555 17 04.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten