Eeterij Uniek
In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de mise en place, het bereiden van de gerechten en het schoonhouden van de werkomgeving. Tevens assisteer je de Chef-kok in de dagelijkse werkzaamheden waar je veel en intensief contact mee hebt. Je zorgt voor een prettige omgeving en beleving voor zowel gast als personeel.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
lees verder