Lunchroom-Restaurant Queen Bee Multitasker met een gezonde creativiteit en eigen inbreng
een all round stage,waarbij alle facetten van een restaurant worden belicht dat kan zijn inkoop,food control,opslag,fifo,produktie,bewaarprocessen,menu engineering,kostprijscalculatie,verkoop,telefonische werkzaamheden,reserveringen, hoe te handelen bij klachten,kassa computersysteem,betaalwijze,rol van innovatie,events,catering, personeelsplanning
Naar wie zijn wij op zoek?
tegenwoordig zijn de echte horeca medewerkers moeilijk te vinden. wij zijn al blij dat de medewerkers op tijd zijn, graag willen werken in de horeca en als zij dan nog meer willen leren, kunnen wij hun dat bieden
Wat biedt het bedrijf?
lunchroom restaurant queen bee heeft steeds meer te bieden in 2004 als een lunchroom begonnen,inmiddels met een restaurant 's avonds uitgebreid de disciplines zijn ook talrijker geworden en er wordt steeds meer van de medewerker gevraagd. denk aan keuringsdienst van waren,sociale hygiene,bhv, overvalpreventie etc
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit