Kok

Lunchroom-Restaurant Queen Bee creatieve culinaire kunstenaar in wording

afhankelijk van het instap nivo nemen wij de student verder mee in de wereld van culinaire activiteiten deze zijn uiteenlopend van productie mastiek, lunch en diner , bestellen, controle, bewaking kwaliteit in koeling, vriezers en magazijn(voorraad). fifo/lifo , ontvangen en controle van de bestellingen. het meedenken bij menu engineering, kostprijs bepaling etc het melden van defecte apparatuur en hoe er verder mee om te gaan. stroomuitval etc eigen verantwoording aan de dag leren te leggen goed luisteren en antwoorden tijdens de drukke momenten bij order uitvoeringen samenwerking, goed leren communiceren , opruimen en afsluiten.

Naar wie zijn wij op zoek?

interesse om te leren fijn is het als je al enige bagage in huis hebt zoals creatief zijn, netheid, hygiene, goed kunnen communiceren

Wat biedt het bedrijf?

indien je bewezen hebt met plezier in ons team te kunnen werken zijn er legio mogelijkheden voor handen vaak geven wij een keuken medewerker ook de mogelijkheid een dagdeel of indien gewenst een dag in de bediening mee te draaien dat bevordert het begrip funktioneren tussen de keuken en bediening ook de communicatie wordt zo bijgeschaafd

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder