Eetcafé Lijn 3
Op zoek naar een stage? Bij ons ben je aan het juiste adres. Een leuk en leerzaam tussenstation voor de rest van dit leerjaar. Je begint de dag met het treffen van voorbereidingen van de lunch. Daarna pak je de mise en place lijst erbij en ga je a.d.h.v. uitgeschreven receptuur aan het werk. Waarschijnlijk komt er wel een leverancier met verse producten. Deze neem je in ontvangst en beoordeeld of het product goed is en of de bijgeleverde pakbon klopt. Dan begint de bonprinter te ratelen en is er een lunch bestelling. De gerechten bereidt je en geef je door. Soms serveer je de gerechten zelf uit. Tussen de lunch en diner is er ook nog tijd om de mice en place verder af te maken. Na het diner is het schoonmaken geblazen. En, niet te vergeten: Moet er nog een bestelling naar de groenteboer of de bakker?
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben je leergierig en werk je met plezier binnen de Horeca, dan pas je waarschijnlijk prima in ons team. Je hebt oog voor detail, denkt graag mee en je hecht waarde aan kwaliteit. Service- en gastgerichtheid zijn je op het lijf geschreven, ook al moet je misschien nog wat leren.
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons heb je wellicht uitzicht op een vaste aanstelling als er ruimte voor is binnen het bestaande team. Je deelt mee in de fooi terwijl je komt te werken binnen een hecht en gezellig team dat elkaar respecteert om wie we zijn. We ondersteunen elkaar en helpen elkaar om nog beter te worden in ons werk en om onze gasten optimale service te verlenen binnen een gastvrije omgeving.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat