Eetcafé Lijn 3
Je start de dag om 10:30 uur met het klaarzetten van het restaurant en het terras. Zodra alles er netjes en verzorgd uitziet, de muziek aan staat en de krantjes klaarliggen, dan komen de eerste gasten binnen. Deze verwelkom je spontaan. Je neemt bestellingen aan, voert deze in in het kassasysteem, bereidt de dranken en serveert ze uit. Misschien maak je ook een gezellig praatje met de gasten?! Dan hoor je vanuit de keuken een belletje. Er staan gerechten klaar om uit te serveren. Na de lunch breng je alles weer op orde voor het diner dat eraan komt. Misschien moeten de dag-specials nog worden aangepast op de krijtborden?
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij sociaal vaardig, een toegankelijke persoonlijkheid en bovenal gezellig? Ben je gastgericht en heb je oog voor detail? Dan pas je vast en zeker in ons gezellige team. Wij werken graag samen waarbij we elkaar ondersteunen en elkaar helpen om nog beter te worden in ons werk. Hospitality en servicegerichtheid vinden we belangrijk. Jij ook?
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat