Havezathe Carpe Diem
BBL zelfstandig werkend kok
Wat biedt het bedrijf?
Salaris in overleg ? Geregeld een dag vrij in het weekend ? 4-daagse werkweek mogelijk ? Vaste vrije dagen mogelijk ? Tijden en uren in overleg ? Fooiengeld ? Ruimte voor opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling ? Mogelijkheid verlenging dienstverband na afronding stage ? De ruimte om zelf ideeën uit te werken ? Gewoon een fijne werkplek in een enthousiast team! ?
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
lees verder