Meewerkend horeca ondernemer

Bagels & Beans Overtoom Bagels & Beans Overtoom, een zonnige lunchroom aan het Vondelpark zoekt een leuke stagaire

Bagels & Beans heeft alle werkomschrijvingen, procedures en servicehandelingen vastgelegd en die zal je leren. In de praktijk maak je dan kennis met het de bediening, kassawerk, gizmo, service en uitleveren van al onze producten. Je zal daarna leren hoe je een mooie bagel maakt, we hebben meer dan 25 variaties. Ook leer je dan al het snijwerk, bijvullen en schoonmaken van het bagelhuis. Als je dat onder de knie hebt krijg je een interne on the job Barista cursus, ook leer je onze sappen en yoghurt producten maken en serveren. Dit alles doe je in een team van vrolijke en enthousiaste mensen. Samen met de ondernemer is er ruimte voor het verdiepen en leren van ondernemingsvaardigheden zoals plannen, marketingacties en inkoopbeleid. Ook is er ruimte voor het maken van kostprijsberekeningen van actieproducten, personeelsroosters etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student die bij ons past moet vooral er zin in hebben en opgewekt zijn, je staat immers altijd tussen collega´s en in contact met de gasten. Wij kunnen je alles leren over het werken in een succesvolle lunchroom en hoe je die kan opzetten, leiden en tot een succes kan maken.

Wat biedt het bedrijf?

Je zal werken met ongeveer 15 collega´s, net als jij allemaal jonge mensen, met een tussenjaar, studenten sommige werken 1 dag sommige meer. De sfeer is altijd leuk en gezellig. De ondernemer is er zelf ook 4/5 dagen per week en werkt mee. Ook zouden we het leuk vinden als je bij ons blijft werken na je stage.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder