Kok

Indisch Restaurant Mooi Zeist

De student of werknemer zal onder begeleiding van de leermeester in de keuken aan de slag gaan. Hier zal hij of zij de desbetreffende taken volbrengen die vanuit de opleiding worden mee gegeven.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over de snijtechnieken, is sociaal vaardig en heeft energie en zin om aan de slag te gaan.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellig en hecht team waar veel te leren valt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder